Skip to content

Narrow screen resolution Wide screen resolution Increase font size Decrease font size Default font size
Cum rezerv ?

Rezervarile se fac foarte simplu:


Pasul 1. La solicitarea dvs de rezervare (e-mail, fax sau telefonic), agenţia noastră va trimite factura proforma prin e-mail sau fax (la alegerea dvs).

Pasul 2. Prin aceasta factura proforma se achita un avans de 30-50% sau integralitatea sejurului in contul bancar al SC INFO HERCULANE TOUR  SRL
plata în RON:
IBAN: RO41 RNCB 0101 1000 0029 0001
Banca: BCR Baile Herculane
 
plata în EUR:
IBAN: RO14 RNCB 0101 1000 0029 0002
Banca: BCR Baile Herculane
cod SWIFT: RNCB ROBU 

Pasul 3. Dupa confirmarea platii primiti voucherul (biletul) de cazare si din acel moment aveti locul rezervat. Restul sumei se va plati la locatia rezervata din staţiunea Băile-Herculane. Plata avansului (sau plata integrala) este considerata ca acceptare a condiţiilor de rezervare din contractul existent pe internet.

Rezervările la locaţiile prezentate pe acest site se pot face de către orice persoana fizica sau juridica din orice localitate de pe teritoriul României sau de oriunde din lume .

 MODALITATI DE PLATA

Plata serviciilor de rezervare la locaţiile turistice sau a avansului pentru inchirierea unor imobile particulare se poate face in oricare din următoarele moduri :

a. prin transfer bancar (OP)-din contul dvs in conturile bancare ale SC INFO HERCULANE TOUR SRL
b. prin depunerere numerar (cash) in conturile bancare ale SC INFO HERCULANE TOUR SRL - la orice filiala din Romania a bancilor BCR din localitatea dvs depunand in contul firmei noastre contravaloarea rezervarii sau a avansului.
c. plata online prin card bancar sau Paypal, atit pentru comenzi din tara cat si din strainatate.
d. in numerar (cash) la Agentia INFO HERCULANE din Baile-Herculane.
e. plata prin tichete de vacanta
 
Nota:
Plata avansului constituie acceptarea conditiilor din contractul afisat pe internet. Rugam citirea cu atenţie a informatiilor afisate pe site. Avansul nu se restituie in cazul anularii rezervarii de catre turist in alte condiţii decit cele mentionate in contractul cu turistul.
Nu ne asumam nici o răspundere, nu se returnează nici un avans din cauza înţelegerii greşite a informaţiilor de pe internet. Citirea acestuia semnifica acceptarea conditiilor din contract precum si acceptarea rezervării pe acest site.
Rugam turistii sa aiba asupra lui dovada plaţii, proforma si voucherul de cazare. Nu ne asumam nici o răspundere si nu returnam avansul din cauza lipselor documentelor sau din motive neintemaiate altele decât cele afişate in contract.

Contact
SC INFO HERCULANE TOUR SRL
Agenţie de turism - Dispecerat Cazare
Tel/Fax : 0255.560.381
Email : Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
Mobil : 0755.097.097
Fax : 0355.814.379
 
Avem 16 vizitatori online

Top