Skip to content

Narrow screen resolution Wide screen resolution Increase font size Decrease font size Default font size
Termeni si Conditii

Generale

Site-ul www.herculane.com este un site comercial de informatie si prezentare al orasului-statiune Baile-Herculane. Serviciile web ale acestui domeniu pot fi obtinute in exclusivitate prin intermediul S.C INFO HERCULANE TOUR  SRL proprietara agentiei  INFO HERCULANE, numita in continuare "Info", care permite efectuarea de rezervari de oferte turistice si/ sau imobiliare. Toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea baile-herculane.ro si au fost furnizate de catre unitatiile sau locatiile publicate. Domeniu este inregistrat de catre Daniel Trapsa, persoana fizica. Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea de servicii de pe site-ul "Info", implica acceptarea termenilor si a conditiilor detaliate mai jos.

1. Utilizarea informatiilor.

Accesarea site-ului, folosirea informatiilor prezentate de acesta, vizitarea paginilor, cumpararea de servicii sau trimiterea de e-mail-uri adresate agentiei se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la agentie in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site. Agentia garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.herculane.com si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/ revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al agentiei. Agentia nu poate fi facuta responsabila pentru informatiile eronate publicate in urma neglijentei furnizorului de date privind autenticitatea lor.

2. Categorii de utilizatori

A. Unitati de turism si detinatori particulari de bunuri imobiliare
Orice operator de turism sau detinator de bun imobiliar poate folosi serviciile oferite de site-ul "Info", cu respectarea prezentelor "Termeni si conditii" si a legislatiei in vigoare. Inscrierea si validarea in baza noastra de date se va face numai dupa verificarea corectitudinii informatiilor prezentate. Astfel, agentia isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor primite. Unitatiile de turism sau locatiile private membre ale site-ului "Info" (pe baza de contarcta sau conventie) au dreptul de a-si prezenta ofertele, imaginea firmei sau anunturi si de a primi rezervari si cereri de oferta din partea vizitatorilor site-ului. Responsabilitatea pentru corectitudinea, valabilitatea sau actualitatea datelor prezentate revine in exclusivitate unitatilor de turism sau locatiilor. In cazul in care o unitate sau persoana membra va introduce in mod intentionat informatii eronate sau de natura a aduce prejudicii imaginii agentiei sau site-ului, agentia isi rezerva dreptul de a sterge respectivele informatii sau, dupa caz, de a invalida postarea respectiva pe site fara nici un avertisment si de a lua masurile legale care se impun.

Prezenta in cadrul site-ului a unitatiilor de turism sau a locatiilor private se face in baza unui acord cu agentia si care le va fi comunicat in momentul inscrierii. Inscrierea este gratuita si nu implica nici un fel de obligatii financiare decat in momentul in care se opteaza pentru unul dintre pachetele de promovare existente in oferta agentiei sau existenta unui alt contract.

B. Vizitatori
1. Neinregistrati - pot accesa paginile site-ului si se pot folosi de informatiile continute de acestea, dar nu au posibilitatea de a face rezervari si cereri de oferte turistice, nu pot participa la concursuri organizate pe site si nu pot transmite mesaje catre agentie.
2. Inregistrati - acestia completeaza un formular cu datele de identificare si, in urma inscrierii in baza de date a "Info", pot face rezervari si cereri de oferte, pot participa la concursuri si au posibilitatea de a transmite mesaje catre agentie. "Info" garanteaza confidentialitatea datelor personale ale vizitatorilor sai si se obliga sa nu le foloseasca decat in conformitate cu legislatia in vigoare si cu acordul persoanelor vizate. In cazul rezervarilor si cererilor de oferta vor fi transmise unitatiilor de turism doar informatiile esentiale necesare efectuarii rezervarii. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. Prin folosirea site-ului vizitatorii sunt responsabili pentru pastrarea confidentialitatii, ca si pentru toate activitatile care au loc prin folosirea acestora. De asemenea, inteleg sa raspunda pentru orice daune produse site-ului sau agentiei in conformitate cu legile in vigoare.

Informatiile furnizate la inregistrarea in site-ul nostru vor permite agentiei sa:
* identifice utilizatorii serviciilor sale;
* transmita informatiile necesare unitatiilor sau locatiilor pentru confirmarea rezervarilor;
* contacteze vizitatorii pentru probleme de relatii cu clientii, daca este cazul.

Membrii "Info" vor primi periodic informari despre ofertele turistice speciale introduse in site, despre functiile noi ale acestuia, ca si orice alte noutati legate de domeniul de activitate al site-ului. De asemenea, prin inscrierea in baza noastra de date, utilizatorii serviciilor oferite de "Info" sunt de acord sa primeasca informari si oferte de la unitatiile de turism si locatiile inscrise in site. In ambele situatii (emailuri de la agentie sau de la firmele partenere), vizitatorii inregistrati au optiunea de dezabonare de la aceste newsletter-uri.

Important !

Orice persoana care viziteaza site-ul  si care ofera date sau informatii cu caracter personal firmei agentiei isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: agentia sa-i trimita prin email buletine informative cu privire la ultimele noutati aparute pe site; prelucrarea acestor date si informatii personale de catre agentie in vederea efectuarii de studii de piata sau transmiterii de materiale promotionale. In conformitate cu prevederile legii 677/2001 dispuneti de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de interventie , dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii "Contact" din site sau prin e-mail la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

3. Calitatea serviciilor.

Obligatiile agentiei se rezuma la administrarea site-ului si la verificarea datelor firmelor si ale vizitatorilor inscrisi in cadrul site-ului  Reclamatiile legate de calitatea serviciilor turistice prestate sau conditiile bunurilor inchiriate se fac numai catre unitatea de turism sau persoana care le furnizeaza sau catre autoritatile in drept.

4. Litigii.

Prin folosirea site-ului vizitarea sau cumpararea serviciilor oferite de acesta), utilizatorul se declara de acord cu "Termenii si conditiile de utilizare" de mai sus. Orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea comerciala INFO HERCULANE TOUR Srl sau partenerii sai se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

5. Dispozitii finale

Societatea INFO HERCULANE TOUR Srl isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului si a structurii acestuia, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul, fara notificare prealabila. Societatea INFO HERCULANE TOUR Srl nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora. Agentia isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

 

Este interzisa copierea sau reproducerea informatiilor continute pe site fara aprobarea scrisa a autorilor si/ sau a administratorilor.


Am citit cele enuntate mai sus si declar ca sunt de acord cu aceste mentiuni.
 
Avem 12 vizitatori online

Top